Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ علی جمالی رئیس پلیس فتا استان ایلام در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛در خصوص خرید‌های نوروزی شهروندان و شگرد‌های مختلف کلاهبرداران سایبری برای سرقت از حساب بانکی آنان هشدار داد و گفت: حتما در خرید‌های اینترنتی از سایت‌های شناخته شده و دارای نماد اعتماد الکترونیکی، اقدام به تهیه مایحتاج خود نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار کرد: با توجه به شیوع مجدد ویروس کرونا و توصیه کارشناسان به خانه نشینی و عدم خروج غیرضروری از منزل، استقبال مردم از خرید‌های اینترنتی افزایش پیدا کرده و با شروع خرید‌های سال نو نیز این خرید‌ها بیشتر شده که نیاز به هوشیاری هرچه بیشتر شهروندان برای جلوگیری از سرقت اطلاعات بانکی است.

سرهنگ جمالی ضمن اشاره به افزایش شیوه‌های سرقت از حساب بانکی شهروندان افزود: فیشینگ یکی از شیوه‌های بسیار رایج سرقت از حساب بانکی است که در این شیوه مجرمان سایبری با طراحی سایتی مشابه سایت‌های بزرگ و مشهور و قرار دادن درگاه‌های پرداخت جعلی در سایت خود، اطلاعات حساب بانکی شهروندان را سرقت می‌کنند.

او اضافه کرد : برای اینکه شهروندان فریب سایت‌ها و درگاه‌های بانکی جعلی را نخورند باید نشانه‌های درگاه‌های پرداخت اصلی و معتبر را بدانند که یکی از بهترین نشانه‌ها، علاوه بر داشتن HTTPS، دارا بودن دامنه shaparak.ir در آدرس اینترنتی درگاه پرداخت می‌باشد.

این مقام انتظامی بیان کرد: متأسفانه بسیاری از شهروندان برای خرید اینترنتی از لینک‌هایی که در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی با عناوین مختلف قرار داده شده، استفاده کرده و بدون بررسی بر روی آن‌ها کلیک می‌کنند و یا از کانال‌ها و صفحات شبکه‌های اجتماعی اقدام به خرید کالا می‌کنند، که این کار باعث گرفتاری آن‌ها در دام کلاهبرداران سایبری می‌شود.

رئیس پلیس فتا استان ایلام از شهروندان خواست: به هیچ‌عنوان اطلاعات حساب بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و در هنگام پرداخت‌های اینترنتی حتما از صحت آدرس وارد شده اطمینان حاصل کنند و به صورت دوره‌ای نسبت به تغییر رمز خود اقدام کرده تا در دام کلاهبرداران سایبری گرفتار نشوند.

انتهای پیام / غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس فتا کلاهبرداری اینترنتی هشدار پلیس فتا خرید اینترنتی حساب بانکی خرید ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند

دریافت 81 MB

به گزارش همشهری آنلاین دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله درباره بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده و بیماری سندرم DREES و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول‌های خونی خود را نشان می‌دهد. شایع‌ترین علت بروز این بیماری، حساسیت‌های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

ترانه علیدوستی به این بیماری مبتلا شده است: سندرم درس (DRESS) | این بیماری چقدر خطرناک است و چگونه درمان می‌شود؟ نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس تماس فوری علی دایی با ترانه علیدوستی | واکنش پدر بازیگر سرشناس به تماس شهریار خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید

این پزشک می‌افزاید: واکنش‌های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته‌ای اتفاق می‌افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز کند؛ اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده است و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم‌ترین اقدام در درمان این بیماری، قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف بیماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

کد خبر 847602 برچسب‌ها خبر مهم چهره‌های مشهور بیماری - بیمارستان ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • هشدار به خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • هشدار یه خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • گفته بودم مراقب بازیکن لالیگایی باشید / مسئولان هم به ورزشگاه بیایند
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • جاعل کلاهبردار در دام پلیس همدان افتاد
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • (ویدیو) هشدار مهم سردار رادان به رؤسای پلیس؛ مراقب باشید!