Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - حتی‌الامکان از صفحات، کانال‌ها و گروه‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی خارجی یا غیربومی خرید نکنید و از فروشگاه‌های اینترنتی ثبت‌شده در سایت Enamad.ir خرید کنید.
رئیس پلیس فتا استان خراسان شمالی گفت: با توجه به مزایای فراوان خریدهای اینترنتی و تمایل بالای شهروندان به استفاده ازاین‌ گونه خدمات گاهی اوقات سهل‌ انگاری در عدم رعایت برخی از نکات، فرصتی را برای سوءاستفاده کلاه‌برداران اینترنتی، فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزاش ایتنا از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا، سرهنگ یوسف شاکری گفت: امروزه برخی از شهروندان و کاربران اینترنتی، ترجیح می‌دهند که خریدهای خود را به ‌صورت اینترنتی و آنلاین انجام دهند که دلایل آن را می‌توان به علت راحتی و آسان بودن خرید، امکان مقایسه قیمت‌ها و اجناس فروشگاه‌های اینترنتی مختلف با یکدیگر، در دسترس بودن فروشگاه‌ها در ایام تعطیلات رسمی، بالا بودن تنوع محصول در این فروشگاه‌ها و سایر مزایای این‌گونه خریدها، بیان کرد که گاها سهل‌انگاری در عدم رعایت برخی از نکات ایمنی، فرصتی را برای سوءاستفاده کلاهبرداران اینترنتی، فراهم می‌کند.

این مقام انتظامی یادآور شد: از شهروندان عزیز همواره انتظار می‌رود، حتی‌الامکان از صفحات، کانال‌ها و گروه‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی خارجی یا غیربومی خرید نکرده و از فروشگاه‌های اینترنتی ثبت‌شده در سایت Enamad.ir خرید کنند.

وی همچنین ادامه داد: شهروندان گرامی حتماً توجه داشته باشند، فروشگاه یا سایتی که قصد خرید از آن را دارند دارای نماد اعتماد الکترونیک باشند که در سایت ثبت‌شده‌اند و با کلیک کردن بر روی نماد درج‌ شده در فروشگاه، کاربران را به سایت مذکور هدایت کند نه اینکه صرفاً یک آرم نماد اعتماد در فروشگاه درج‌شده باشد که گاها تقلبی هستند.

سرهنگ شاکری با تأکید بر اینکه شهروندان حتماً قبل از خرید اینترنتی، در مورد فروشگاهی که می‌خواهند از آن خرید کنند تحقیق کنند، یادآور شد: تقریباً می‌توان گفت امن‌ترین روش برای خرید اینترنتی، استفاده از سیستم خرید پستی یا تحویل کالا درب منزل است که شهروندان، محصول مورد نظر خود را سفارش می‌دهند و کالای مربوطه توسط فروشنده، از طریق اداره پست برای آنان ارسال می‌گردد و شخص خریدار، جنس را روئیت کرده و پس از تائید، مبلغ کالا را پرداخت می‌کند.

رئیس پلیس فتا خراسان شمالی با اشاره به اینکه شهروندان علاوه بر موضوعات بالا در هنگام خرید و پرداخت آنلاین مراقب درگاه‌های بانکی جعلی یا فیشینگ باشند، خاطرنشان کرد: این کار از طریق نصب افزونه‌های ضدفیشینگ در مرورگرها، تست آدرس درگاه پرداخت در سایت‌هایی از قبیل phishingyab.ir که صحت درگاه پرداخت را بررسی می‌کنند، حداقل یک یا دو بار اشتباه وارد کردن مشخصات کارت‌بانکی برای تست اتصال درگاه پرداخت به سیستم بانک مرکزی و چندین راهکار دیگر که کاربران عزیز می‌توانند با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.cyberpolic.ir از آن‌ها آگاهی پیدا کنند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: خرید اینترنتی خرید آنلاین پلیس فتا فروشگاه ها پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۷۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو

دریافت 12 MB

به گزارش همشهری آنلاین،‌ خفاش، روباه، گربه و سگ می‌توانند منتقل کننده هاری باشند. هاری تنها بر اثر گاز گرفتی منتقل می‌شود که با ریختن بزاق حیوان روی زخم هم امکان ابتلا وجود دارد. اگر حیوان خانگی دارید، اگر سگ نگهبان دارید، اگر به راحتی سگ و گربه ولگرد را نوازش می‌کنید، اگر در اطراف محل زندگیتان پر از سگ‌های ولگرد شده یا شب‌ها روباه‌ می‌بینید، حواستان به هاری باشد. این ویدئو درباره علائم سگ هار می‌گوید.

کد خبر 847505 برچسب‌ها بهداشت عمومی خبر مهم سگ بدون صاحب

دیگر خبرها

  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • هشدار به خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • هشدار یه خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • گفته بودم مراقب بازیکن لالیگایی باشید / مسئولان هم به ورزشگاه بیایند
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • (ویدیو) هشدار مهم سردار رادان به رؤسای پلیس؛ مراقب باشید!