Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@06:39:56 GMT

تجارت الکترونیک، جولان‌گاه کسب و کارهای کوچک

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۰۵۹۱

تجارت الکترونیک، جولان‌گاه کسب و کارهای کوچک

بزرگ‌ترین تحولات روزگار ما را امکانی به نام اینترنت رقم زده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام رایان پی، شکل‌گیری بازارهای اینترنتی و پدید آمدن فروشگاه های آنلاین یکی از تحولات بزرگ این فرآیند به شمار می‌رود. بازاری در بستر اینترنت؛ فضایی برای همه نوع کسب و کار، آن‌ هم بی‌هیچ محدودیتی. اگرچه مصرف‌کنندگان در ابتدا و طبیعتا، نسبت به این نوع تجارت خیلی خوش‌بین نبودند و استقبال خوبی از بازارهای به اصطلاح مجازی نمی‌کردند، اما ورود کسب و کارهای کوچک به این فضا، مناسبات را عوض کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بنابراین پس از اندک‌زمانی تجارت الکترونیک که در ابتدا انحصاراً در اختیار برندها و بازارهای بزرگ بود، کم‌کم به جولان‌گاه کسب و کارهای کوچک بدل شد. این شلوغی اما تبعاتی نیز داشت. در تجارت الکترونیک بر خلاف شیوه‌های سنتی تجارت، دو طرف یک معامله همدیگر را نمی‌بینند، و این خود علت مهمی است که  صاحبان کسب و کارهای اینترنتی را به سمت رعایت اخلاق سوق بدهد. 

اخلاق در کسب و کارهای اینترنتی

اکنون این یک اصل ثابت شده است که رعایت اخلاق در کسب و کارهای اینترنتی، در نهایت سبب گسترش این نوع تجارت خواهد شد. بنابراین شما به عنوان یکی از صاحبان کسب و کارهای مجازی، الزاماً باید تعریف دقیقی از اخلاق حرفه‌ای و ملاک‌های اخلاقی در تجارت الکترونیک داشته باشید. مطالعات علمی در این‌باره در نهایت معیارهایی را برای رسیدن به یک مرام‌نامه‌ی مدون تعیین نموده است.

عناوینی شامل:

حفظ حریم خصوصی امنیت تجارت عدم فریب‌کاری در مواجهه با مشتری قابلیت اطمینان یا تحقق خرید بازیابی خدمات یا ارائه‌ی خدمات مطلوب پس از فروش صداقت و شفافیت در معامله چگونگی ارتباط فروشنده و خریدار

 پرسش اساسی این است که شما به عنوان صاحبان کسب و کار، چگونه می‌توانید شفافیت، امنیت، اطمینان و مفاهیمی از این دست را در یک فرآیند خرید اینترنتی برای مصرف‌کننده ایجاد کنید؟
برای نمونه یکی از ابزارهایی که در این راستا و در بزنگاه مهمی مانند مرحله‌ی پرداخت، می‌تواند با امکانات و قابلیت‌هایی که دارد، بسیاری از آن معیارهای ذکر شده را برای مصرف‌کننده فراهم آورد، سرویس‌های متنوع درگاه پرداخت است. درگاه پرداخت؛ سیستمی است که امکان تراکنش‌های مالی در بستر اینترنت را فراهم می‌کند. به این معنی که مشتریان شما می‌توانند بدون مراجعه‌ی حضوری به بانک، اقدام به پرداخت آنلاین مبلغ اعلام شده به حساب بانکی شما کنند. از این نوع سرویس و قابلیت‌های فراوانی که دارد، در جهت گسترش کسب و کار خود استفاده کنید و گام مهمی در راستای رعایت و احقاق اخلاق حرفه‌ای در کسب و کارهای اینترنتی بردارید.

راهکارهایی برای جلب اعتماد مشتریان

مهم‌ترین هدف از رعایت اخلاق حرفه‌ای در کسب و کارهای اینترنتی، جلب اعتماد مشتریان است. شما به عنوان صاحبان کسب و کار، باید همواره به راهکارهای متنوعی بیندیشید که به کمک آن‌ها بتوانید خود را در مسیر رفتارهای اخلاقی قرار داده و از این طریق اعتماد مشتریان را جلب کنید. برای نمونه یکی از بهترین راهکارها که سرانجام به ایجاد شفافیت کاری ختم می‌شود، تولید محتوا درباره‌ی پشت‌پرده‌ی فعالیت‌های تجارت‌تان است. در واقع بهتر است تا حد امکان، مشتریان‌ از وقایع کاری پشت‌پرده‌ی کسب و کار شما مطلع باشند.

راهکار اخلاقی دیگر، تدوین سیاست بازپس‌گیری کالا است. مرجوع کردن کالای نامرغوب و یا کالایی که به دلایل متنوع مورد پسند مشتری نبوده است، می‌تواند عامل اخلاقی بسیار برجسته‌ای به شمار برود. همچنین داشتن نماد اعتماد الکترونیکی و پاسخ‌گویی مداوم و صادقانه به پرسش‌های مشتریان نیز دو راهکار بسیار موثر دیگر در جلب اطمینان مصرف‌کنندگان خواهد بود. قراردادن دادن اطلاعات  دقیق از هر محصول در اختیار مشتریان جدا از این‌که این روند، جزئی از حقوق اساسی مصرف‌کنندگان به شمار می‌رود، برای شما نیز به عنوان یک امتیاز اخلاقی محسوب خواهد شد. در نهایت  به مرحله‌ی مهم پرداخت می‌رسیم. در این مرحله رعایت اخلاق مستلزم استفاده از ابزارهای نوینی مانند درگاه‌های پرداخت است که با قابلیت‌های متنوع‌شان، سبب جلب اعتماد مشتریان خواهند شد. مراحل دریافت درگاه پرداخت اینترنتی، از شرکت های PSP  (درگاه مستقیم) و پرداخت‌یاری (درگاه واسط) متفاوت و هر کدام دارای مزایا و معایبی می‌باشد. با توجه به دانش فنی، هزینه، نوع کسب و کار و زمانی که دارید می‌توانید تصمیم بگیرید از کدام شرکت برای دریافت درگاه پرداخت اقدام نمایید.
اگر به دنبال ابزار پرداخت هستید و قصد دارید از این طریق کسب و کار خود را گسترش بدهید، با مقاله زیر با مراحل دریافت درگاه پرداخت آشنا شوید:
https://rayanpay.com/مراحل-دریافت-درگاه-پرداخت-اینترنتی/

آگاهی از حقوق مصرف کننده

معیارهای اخلاق در کسب و کارهای اینترنتی باید بر اساس دستورالعمل‌های اخلاقی کسب و کار، تعیین شوند و مورد توجه قرار بگیرند. در عین‌حال آگاهی از حقوق مصرف کنندگان نیز در تدوین اخلاق کسب و کارهای اینترنتی اثرگذار است.
برای نمونه چگونگی استفاده از اطلاعات کاربر توسط سایت باید به شکلی روشن برای مصرف‌کنندگان توضیح داده شود، و یا درخواست اطلاعات شخصی لازم برای انجام معامله باید در حد استانداردی حفظ شود.. همچنین درک سیاست‌های مربوط به امنیت سایت باید برای اقشار مختلف مصرف‌کنندگان ممکن باشد و علاوه بر آن محصولاتی که مصرف‌کننده در سایت فروشگاهی مشاهده می‌کند به سادگی در دسترس او قرار بگیرد. اما در مقابلِ رعایت اصول اخلاقی توسط صاحبان کسب و کارها، مصرف‌کنندگان نیز باید نسبت به قوانین و حقوق خود آگاهی لازم را داشته باشند.
مبحث اخلاق در کسب و کارهای اینترنتی فرآیندی دو سویه است که میان مصرف‌کنندگان و صاحبان کسب و کارها، برقرار خواهد شد و توجه هر دو طرف معامله به نکات ذکر شده پیرامون اخلاق کاری در تجارت الکترونیک، سبب گسترش این نوع تجارت می‌گردد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این‌باره می‌توانید به سایت رایان پی (https://rayanpay.com) مراجعه کنید و برای برخورداری از راهنمایی با ما در ارتباط باشید :
ایمیل : info@rayanpay.com
تلفن: ۰۲۱۸۹۷۱۹۹۷۵
آدرس : تهران-میدان ونک-خیابان ملاصدرا-خیابان شیراز جنوبی-بن بست لاله-پلاک ۱۰

انتهای رپرتاژ آگهی
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تجارت الکترونیک رایان پی درگاه پرداخت دریافت درگاه پرداخت تجارت الکترونیک صاحبان کسب و کار اعتماد مشتریان مصرف کنندگان رعایت اخلاق مصرف کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۰۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با خبرنگار مهر و در خصوص برنامه‌های فضایی کشور گفت: سند ۱۰ ساله توسعه صنعت فضایی کشور سال قبل تصویب شده است و آقای رئیس جمهور آن را ابلاغ کردند.

وی افزود: ما برنامه‌های مورد نظر خود را در حوزه‌های مختلف از جمله بخش ماهواره‌های مخابراتی و سنجشی را دنبال می‌کنیم. همین طور ساخت ماهواره‌های متعدد را در دستور کار داشته، ضمن آنکه در حال حاضر ساخت چندین ماهواره متغیر را پی‌گیری می‌کنیم.

زارع پور در ادامه متذکر شد: دوستانی که متولی حوزه پرتابگرها هستند، پرتابگرهای خود را یکی پس از دیگری تست می‌کنند و در این بخش از حوزه‌ها فناوری‌های ما نیز تثبیت شده است که ان شاالله بتوانیم و شاهد باشیم که صنعت فضایی بیش از گذشته شاهد رشد و پیشرفت آن باشد و جایگاه مناسبی که شایسته جمهوری اسلامی است ایران است به آن برسیم.

فضای فعالیت برای کسب و کارها در پیام رسان‌های داخلی فراهم شده است

بهزارع پور در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر در خصوص میزان رشد کسب و کارهای کشورمان در استفاده از سکوهای پیام‌رسان داخلی گفت: تا دو سال قبل ظرفیت لازم در سکوهای داخلی و برای کسب و کارهای داخلی خیلی مانند آنچه که امروز فراهم است، وجود نداشت. مهم‌ترین دلیل آن نبود مخاطب کافی در پیام رسان‌های داخلی بود.

وی‌افزود: از یک سال و نیم گذشته مخاطبین شبکه‌ها و پیام رسان‌های داخلی بعضاً تا ۵، ۶ و حتی ۸ برابر افزایش یافته است. این افزایش شامل افزایش کاربران روزانه و نیز کاربران ماهانه است.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اذعان کرد: قطعاً آنچه را که کسب و کارهای اقتصادی می‌خواهند، آن است که در هر پیام رسانی مردم حضوری جدی داشته باشند، موضوعی که در حال حاضر و در یک سال و نیم گذشته فراهم شده است.

زارع‌پور ادامه داد: می‌توان گفت زمینه لازم برای فعالیت کسب و کارها و سکوهای داخلی بیش از گذشته فراهم شده است و دولت در سال گذشته آئین‌نامه‌ای را تصویب کرد که بر اساس آن و در حمایت از کسب و کارهای اقتصاد سکوهای دیجیتال، یک بسته حمایتی تعریف کرد، که بندهایی از آن اجرا شده و بقیه بندها در حال پیگیری است.

وی در خصوص معافیت‌های مالیاتی کسب و کارهای حاضر در پیام‌رسان‌های داخلی اذعان کرد: یکی از بندهایی که دو سال است در قانون آمده است معافیت مالیاتی این کسب و کارها است، به گونه‌ای که کسانی که کسب و کار خود را از سکوهای خارجی به سکوهای داخلی منتقل کنند دو سال از پرداخت مالیات معاف شدند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: این قانون در سال ۱۴۰۲ اجرا شد و برای بودجه سال ۱۴۰۳ هم در نظر گرفته شده است. ضمن آنکه طبق آن آئین نامه دستگاه‌های مختلف وظایفی دارند که در حال اجرای آن هستند.

کد خبر 5957065

دیگر خبرها

  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس چه بود؟
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • رشد ۷۰ درصدی کشور در تجارت الکترونیک طی سال گذشته
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • نوری؛ استاندار: برای پیشرفت مازندران برنامه داریم