Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@18:09:32 GMT

دریافت درگاه پرداخت اینترنتی/ بدون مجوز!

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۰۶۹۶۱

دریافت درگاه پرداخت اینترنتی/ بدون مجوز!

 

یکی از اصلی‌ترین موانع در مسیر رشد کسب و کارهای کوچک، مجوزها و سلسله مراتب طولانی اداری در جهت دریافت درگاه پرداخت اینترنتی است. بسیاری از کسب و کارها تنها به این دلیل که مدارک و اسناد تعریف شده برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی از جانب شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پرداخت (PSP) را ندارند، از رشد مالی و افزایش نرخ فروش برخوردار نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با پیشرفت تجارت آنلاین، هزینه طراحی یک سایت معمولی برای یک کسب و کار، تا حد زیادی کاهش یافته و داشتن سایت برای کسب و کارهایی که برای فروش اینترنتی هدف‌گذاری کرده‌اند، راحت شده است. اما سایت بدون درگاه پرداخت اینترنتی، درآمدزایی نخواهد داشت.

در این گزارش، تابناک ضمن معرفی انواع درگاه‌‌های پرداخت اینترنتی، شرایط و موانع دریافت آن‌ها بررسی کرده و راه خلاصی از این مجوزها را به آگاهی صاحبان کسب و کار می‌رساند. 

انواع درگاه پرداخت اینترنتی درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم

یکی از کانال‌هایی که کسب و کارها می‌توانند درگاه پرداخت آنلاین دریافت کنند، PSPها (شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پرداخت) هستند. این شرکت‌ها زیر نظر بانک مرکزی، اولین ارائه‌دهندگان درگاه پرداخت آنلاین هستند که تحت شرایطی خاص، با امکاناتی محدود و با دریافت هزینه اولیه درگاه پرداخت اینترنتی ارائه می‌دهند. مانند به پرداخت ملت، سداد، ایران کیش، بانک پاسارگاد، بانک آینده و … .

برخی از این شرایط به شرح زیر است:

اینماد (نماد اعتماد الکترونیک) اصل قرارداد مهر و امضاشده تصویر روزنامه رسمی و آگهی تاسیس گواهی امضا برای امضاگنندگان قرارداد نماد اعتماد از وزارت صمت حساب معرفی شده حقوقی جواز کسب کد مالیاتی نداشتن منع قانونی فعالیت از نظر نظام بانکی کشور و … .

 

 بدیهی است که بر فرض وجود تمام این شرایط، دریافت مجوزها بسیار زمان‌بر و پردردسر خواهد بود و حداقل یک الی دو ماه طول می‌کشد تا درگاه ارائه شود. در نتیجه باید راه دیگری وجود داشته باشد. درگاه پرداخت اینترنتی واسط راه حل این موضوع است.

درگاه پرداخت اینترنتی واسط

این نوع درگاه، توسط شرکت‌های پرداخت یار، که مورد تایید بانک مرکزی هستند، ارائه می‌شود. کاربرانی که از پرداخت یارها درگاه پرداخت اینترنتی دریافت می‌کنند، علاوه بر درگاه، از پشتیبانی حرفه‌ای و سرویس های پیشرفته پرداختی و امکانات جانبی بسیاری برخوردار می‌شوند.

در جدول پیش رو سرویس ها و امکانات درگاه پرداخت مستقیم بانکی و درگاه پرداخت واسط با هم مقایسه شده‌اند.

گفتنی است تمام پرداخت یارها توانایی ارائه تمام این سرویس ها و امکانات را در سطح مطلوب و پیشرفته ندارند و تنها برخی از آن ها مانند شرکت راهکارنوین زیبال در ارائه این خدمات، تجربه کاربری قابل قبولی را رقم زده‌اند.

بدین وسیله کسب و کارهای نوپا بدون ارائه اینماد و سایر مجوزهای کسب و کار، می‌توانند بدون پرداخت هزینه اولیه، درگاه پرداخت آنلاین دریافت کنند که سرویس‌ها و امکانات مهم و کاربردی را در اختیارشان قرار دهد و در زمان مورد نیاز، پشتیبانی مسائل و مشکلات شما را انجام دهد. یکی از پرداخت یارهای مورد تایید بانک مرکزی که در سال های اخیر جایگاه ویژه‌ای میان صاحبان کسب و کار پیدا کرده، شرکت راهکار نوین زیبال است.

تیم پشتیبانی حرفه‌ای این پرداخت یار، از طریق چت آنلاین، مشاوره تلفنی و تیکت با تمام کاربران خود در ارتباط بوده و با برخورداری از دانش فنی بالای خود پاسخگوی تمام مشکلات و سوال‌های شما خواهد بود.

 

 

زیبال با ارائه راهکارهای نوآورانه پرداختی و ساده‌سازی فرآیند دریافت و نصب درگاه پرداخت، باعث رشد و پیشرفت کسب و کارهای نوپا شده و در بین شرکت‌های بزرگی که در حوزه تجارت الکترونیک فعالیت دارند، بسیار محبوب واقع شده است.

درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی زیبال، به عنوان یکی از سرویس‌های ویژه این شرکت معرفی شده است. با دریافت این درگاه پرداخت، نام و لوگوی کسب و کار شما در صفحه پرداخت نمایش داده می‌شود که این امر، افزایش فروش و ایجاد اعتماد در مشتری را در پی خواهد داشت.

 

به نقل از این پرداخت یار، متقاضیان دریافت درگاه پرداخت اینترنتی، می‌توانند با مراجعه به سایت زیبال و دریافت مشاوره از پشتیبانان حرفه ای و فنی این سایت، به مدت 15 روز از تست رایگان درگاه پرداخت اینترنتی استفاده کرده و در صورت رضایت از سرویس‌دهی، ثبت نام خود را دائمی کند.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول حمله سایبری طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن عابدین خرم درگاه بانکی درگاه واسط مجوز کسب و کارها رپرتاژ آگهی ربیع الاول حمله سایبری طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن عابدین خرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۶۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است

ایسنا/هرمزگان امام جمعه اهل سنت بستک با اشاره به ساماندهی مدارس دینی اهل سنت گفت: مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده که قابل تقدیر است.

سید سلمان حسینی با ذکر این نکته که ۶ مدرسه دینی منتخب در استان داریم که هماهنگی خوبی با نظام عالی آموزشی دارند، تاکید کرد: استان هرمزگان اولین استانی است که ۳۳ مدرک ضابطه‌مند و رسمی را صادر کرده است.

وی تصریح کرد: در استان هرمزگان بیش از ۴۰۰ امام جمعه اهل سنت حضور دارند که تمام تلاش خود را به‌کار گرفته‌اند تا تغییرات مثبتی شکل گیرد.

سید سلیمان حسینی امام جمعه اهل سنت بستک که امروز (هشتم اردیبهشت ماه)، در آئین تودیع حجت‌الاسلام باوقار و معارفه حجت‌الاسلام باصره مدیر مرکز اسلامی استان هرمزگان که در سالن جلسات حوزه علمیه خواهران برگزار شد، اظهار کرد: حاج آقا باوقار از سال ۹۸ در جایگاه مدیریت مرکز اسلامی استان هرمزگان قرار گرفتند و برای پیش‌برد برنامه‌ها به نفع جامعه بسیار تلاش کردند و اقداماتی ماندگار در حوزه اهل سنت انجام شد.

وی، با اشاره به همکاری علمای اهل سنت برای برگزاری برنامه‌های مختلف، خاطرنشان کرد: با توزیع منابع در مرکز اسلامی شاهد رضایتمندی و عدالت هستیم و تمام تلاش خود را برای توسعه استان هرمزگان به کار گرفته‌ایم.

به گزارش ایسنا؛ حجت‌الاسلام باوقار بیش از سه سال به عنوان مدیر مرکز اسلامی استان هرمزگان که در گذشته با عنوان دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت هرمزگان شناخته می‌شد، فعالیت می‌کرد.

حدود ۴۰ درصد از استان هرمزگان را جامعه اهل سنت تشکیل می‌دهد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند