Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آخرین آمارهای اعلام شده توسط سایت شاپرک در گزارش اقتصادی سالیانه‌، روند افزایشی چشمگیری در استفاده از انواع درگاه پرداخت به چشم می‌خورد. همان‌طور که گفته شد، همین استفاده‌ی روزافزون کاربران از درگاه پرداخت برای انجام تراکنش‌ها، موجبات افزایش فروش محصولات متنوع را نیز فراهم آورده است؛ اما چه عوامل و ویژگی‌هایی در سرویس درگاه پرداخت اینترنتی وجود دارد که منتج به افزایش فروش محصولات مختلف می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به بررسی و معرفی برخی مزایای درگاه پرداخت اینترنتی، در راستای افزایش فروش خواهیم پرداخت.

تراکنش موفق، شرط اول افزایش فروش

همواره بسیاری از خریدهای اینترنتی، نیمه‌تمام می‌مانند. روند پیچیده‌ی پرداخت وجه و یا راهکارهای سنتی پرداخت سبب می‌شود، برخی از کاربران در نیمه‌راه خرید اینترنتی  انصراف بدهند. اما استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی، با توجه به درصد بالای تراکنش‌های موفق و سرعت بالای انجام تراکنش و سهولت کار، این معضل را تا حد زیادی از پیش پای کاربران برداشته و به همین دلیل سبب افزایش فروش محصولات ارائه شده در فروشگاه‌های اینترنتی شده است. تصور کنید برای مثال، درگاه پرداخت اینترنتی رایان پی قابلیت پشتیبانی از ۹۹ تراکنش در ثانیه را دارد؛ واضح است که این سرعت و سهولت بدون شک از عوامل افزایش فروش خواهند بود.

امنیت پرداخت‌ها، عامل جذب مشتری

یکی دیگر از ویژگی‌های برجسته‌ی استقاده از درگاه پرداخت در کسب و کارهای مختلف که در نهایت به افزایش فروش منتج می‌گردد، امنیت بالای تراکنش‌ها است. درگاه‌های پرداخت با استفاده از سرویس‌های مانیتورینگ خودکار و شیوه‌های هوشمند انتخاب گیت، علاوه بر این‌که دارای بیش‌ترین درصد موفقیت پرداخت هستند، از قوی‌ترین سیستم‌های تضمین امنیت اطلاعات برخوردارند. کاربران نیز با علم به این‌که پرداخت از طریق درگاه اینترنتی تا چه حد می‌تواند امن باشد، رغبت بیش‌تری به استفاده از این روش پرداخت نشان می‌دهند و همین امر نیز سبب افزایش فروش وب‌سایت‌های تجاری خواهد شد.

افزایش نرخ تبدیل به کمک درگاه پرداخت

تجربه نشان داده است، کاربران فروشگاه‌های اینترنتی اصولا خیلی رغبتی به استفاده از فرآیندهای پیچیده، در جریان خرید آنلاین از خود نشان نمی‌دهند.

بنابراین استفاده از درگاه پرداخت برای آن‌ها گزینه‌ی بهتری خواهد بود. حال با توجه به این‌که بسیاری از وب‌سایت‌های تجاری و فروشگاه‌های مجازی، همچنان برای دریافت وجه از مشتریان‌شان بر روش‌های سنتی مانند کارت به کارت پافشاری دارند، کسب و کارهایی که از درگاه پرداخت اینترنتی برای این منظور بهره می‌برند، به مراتب تجربه‌ی کاربری بهتری را برای مشتریان‌ خود رقم می‌زنند. این تجربه‌ی کاربری موفق می‌تواند در خریدهای بعدی نرخ تبدیل بازدیدکنندگان معمولی به مشتریان دائمی را افزایش بدهد و موجبات فروش بیش‌تر را برای وب‌سایت یا فروشگاه مجازی مورد نظر فراهم آورد.

درگاه پرداخت و یک آمار فروش باورنکردنی

یکی از فروشگاه‌های اینترنتی پرمخاطب که در عرصه‌ی تجارت الکترونیک داخل کشور، همواره پیشرو بوده، سایت دیجی‌کالا است.  نگاهی گذرا به آمارهای فروش دیجی‌کالا در طول روزهای سال، موجب حیرت شما خواهد شد. به ویژه در روزهای خاص سال، مانند اعیاد مختلف و یا روزهای واپسین پیش از نوروز و یا آخرین روزهای باقی‌مانده به آغاز فصل مدارس و امثالهم، آمار فروش محصولات در دیجی‌کالا حیرت‌آور است. فروش بسیار بالای انواع محصولات در سایت دیجی‌کالا البته بستگی به عوامل مختلفی دارد؛ عواملی مانند تنوع چشمگیر محصولات، دقت در ارائه‌ی کالاهای معتبر و اصل، آمار ۹۵ درصدی تحویل به موقع کالا و استفاده از درگاه‌های پرداخت اینترنتی برای انجام تراکنش‌های کاربران.

تجربه‌ی خرید با کیفیت و موفق از سایت دیجی‌کالا که در نهایت با پرداخت آسان و امن به کمک درگاه پرداخت اینترنتی صورت می‌پذیرد، آمارهای فروش محصولات دیجی‌کالا را دست‌نیافتنی کرده است.

ایجاد ارتقاء و سهولت در ایمیل مارکتینگ

استفاده از درگاه پرداخت، اطلاعاتی از قبیل مبلغ جزئی و کلی تراکنش‌ها و تاریخ انجام آن‌ها و همچنین ایمیل و شماره تلفن مشتریان را در اختیار صاحبان کسب و کارها قرار می‌دهد و همین امر خود می‌تواند در مدت‌زمانی معین سبب‌ساز ارتباط سازنده‌ی مجدد فروشنده و مشتری بشود. علاوه‌بر آن  درگاه پرداخت این امکان را نیز فراهم می‌آورد که با ارسال ایمیل و پیامک به شکلی هدفمند و آسان، موجبات افزایش فروش فروشگاه‌های اینترنتی فراهم آید. به طور کلی هدف نهایی از ایجاد ایمیل مارکتینگ و اس‌ام‌اس مارکتینگ، بهبود و گسترش رابطه میان فروشنده و مشتری است. به مثال‌های زیر توجه کنید:

ارسال ایمیل و پیامک به منظور خبررسانی تخفیف‌ها و محصولات جدید ارسال مقالات تازه و هر نوع محتوای دیگری که در راستای جذب مشتری باشد، از طریق ایمیل مارکتینگ به روزرسانی و یادآوری خریدهای تکمیل نشده ارسال فاکتور آنلاین یا صورت‌حساب خرید با پیامک ارسال پیام تبریک تولد یا هر نوع سال‌گرد دیگری با مناسبت‌های مختلف از طریق پیامک برگزاری نظرسنجی از مشتریان، پیرامون محصولات یا خدمات از طریق پیامک

با وجود مثال‌های بالا، حالا باید به نقش درگاه پرداخت در این زمینه اشاره کنیم؛ در واقع درگاه پرداخت به کمک ابزارهای فروش اینترنتی و پنل مدیریتی که دارد، مشتریانی که از شما خرید کرده‌اند را در گروه‌های جداگانه‌ای و بر اساس نوع سلایق و رفتار آن‌ها، دسته‌بندی می‌کند. پر واضح است که به کمک چنین اطلاعات مدونی، فرآیند ارسال ایمیل و پیامک در حوزه‌های ذکر شده، هدفمندتر و بسیار مقرون به‌صرفه‌تر انجام خواهد شد.

آنالیز فروش به کمک درگاه پرداخت

یکی دیگر از راهکارهای مدون برای افزایش فروش در هر کسب و کاری، دستیابی به یک آنالیز فروش دقیق و کاربردی است. استفاده از درگاه پرداخت، با توجه به قابلیت‌هایی که در پنل مدیریتی دارد، آنالیز فروش دقیقی را در اختیار صاحبان کسب و کارها قرار خواهد داد. پنل مدیریتی درگاه پرداخت، این امکان را فراهم می‌کند که مدیر فروشگاه، گزارش‌های مدون و طراحی شده‌ای را از روند فروش محصولات در برهه‌های مختلف کاری، همواره در دسترس داشته باشد. این گزارش‌های دقیق، مدیران هر مجموعه‌ی فروشگاهی را به نقاط قوت و ضعف فعالیت‌ها و ایده‌های تیم فروش خود آگاه می‌کند.

بنابراین این امکان فراهم می‌شود که با سازکاری تازه، نقاط ضعف را برطرف کرده و ایده‌های بهتری را جایگزین آن نمایند.

اگر شما هم به دنبال دریافت درگاه پرداخت برای کسب و کار اینترنتی خود هستید، درگاه پرداخت رایان پی را به شما معرفی می‌کنیم که دارای اعتبار و تجربه بسیاری در زمینه پرداخت می‌باشد.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: زلزله جنوب ایران زلزله یوسف نوری مجتهد شبستری اعتراض کشاورزان اصفهان درگاه پرداخت درگاه پرداخت شاپرک درگاه اینترنتی کسب و کار اینترنتی رپرتاژ آگهی زلزله جنوب ایران زلزله یوسف نوری مجتهد شبستری اعتراض کشاورزان اصفهان استفاده از درگاه پرداخت درگاه پرداخت اینترنتی فروشگاه های اینترنتی درگاه پرداخت فروش محصولات افزایش فروش دیجی کالا تراکنش ها ی پرداخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۷۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت

صادرات انواع محصولات کشاورزی تا پایان سال گذشته از ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش ایسنا، حامد نجفی علمدارلو - قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگام زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود