Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرمحمد پرهام فر مدیر کل دفتر پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: طبق قوانین و مقررات، کسب و کار‌هایی که در فضای مجازی و اینترنتی فعالیت می‌کنند، باید نماد اعتماد الکترونیک با عنوان "ای نماد" را از وزارت صمت دریافت کنند. این نماد حاکی از این است که سایت یا پایگاه اینترنتی مورد نظر فعالیت قانونی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: بنابراین، سایت‌ها باید برای استفاده از درگاه‌های پرداخت یا پرداخت یارها،‌ "ای نماد" را دریافت کرده باشند، اما این موضوع علی رغم وجود مصوبه آن، پیگیری نشده بود. در حال حاضر با هماهنگی میان ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مرکز توسعه تجارت الکترونیک و بانک مرکزی، مقرر شد که درگاه‌های پرداخت و پرداخت یار‌ها خدمات را صرفا به سایت‌هایی ارائه کنند که قبلا "ای نماد" را دریافت کرده باشند.

پرهام فر گفت: از سوی مرکز توسعه تجارت الکترونیک تسهیلاتی ایجاد شد تا سایت‌هایی که در حال حاضر فاقد "ای نماد" هستند، بتوانند‌ ای نماد اولیه را (ای نماد بدون ستاره) دریافت و از خدمات پرداخت الکترونیک استفاده کنند. این سایت‌ها می‌توانند در آینده با ارتقای کیفیت و سطح فعالیت خود، ستاره، به عنوان نشان رتبه بندی دریافت کنند. تعداد ستاره‌ها نشان دهنده رتبه فعالیت سایت یا درگاه اینترنتی است.

او افزود: در هر سایت، اگر روی‌ "ای نماد" آن کلیک شود، تعداد ستاره یا میزان رتبه آن سایت در مرکز توسعه تجارت الکترونیک نشان داده می‌شود و مراجعه کننده به این سایت اطمینان پیدا می‌کند. با مراجعه به سایت مرکز توسعه تجارت الکترونیک، در مدت زمان ده دقیقه امکان دریافت‌ "ای نماد" بدون ستاره وجود دارد.

او تاکید کرد: اگر سایتی "ای نماد" دریافت نکند، از درگاه پرداخت اینترنتی محروم می‌شود و بانک مرکزی درگاه آن را مسدود می‌کند. طی چند روز گذشته نیز بانک مرکزی آخرین مهلت دریافت آن را اعلام کرده است.

شهروندان باید زمان استفاده از خدمات در فضای اینترنتی حتما "ای نماد" سایت را به جهت جلوگیری از کلاهبرداری و سوء استفاده چک کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توسعه تجارت الکترونیک ای نماد مرکز توسعه تجارت الکترونیک سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۱۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند

محمد باغستانی اظهار داشت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

به گزارش جماران، وی افزود: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آن‌ها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سود‌ها را جمع آوری و مابقی سود سهام را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

دیگر خبرها

  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • انهدام شبکه اغفال دختران چَتِربِت | ویدئو
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • حمله به ستاره بارسا: ادا و اصول‌ها چیه، تو مدافعی!‏