Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@11:27:12 GMT

تاثیر درگاه پرداخت در پایداری کسب‌وکارها

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۸۴۱۹

تاثیر درگاه پرداخت در پایداری کسب‌وکارها

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، سرعت تغییرات در عصر مدرن به قدری بالاست که اگر کسی در زمان سفر می‌کرد و از حدود حتی بیست سال پیش به امروز سفر می‌کرد، بخش‌های بزرگی از زندگی‌ما برایش جدید و تازه به نظر می‌رسید. یکی از مثال‌های بارز تغییرات جدید تغییر سبک خرید و فروش است. برای افراد دو تا سه نسل پیش از ما حتی فکر خرید اینترنتی و پرداخت آنلاین با زدن یک دکمه از راه درگاه پرداخت، امری محال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما امروزه پیوند دنیای کسب‌وکار و دنیای دیجیتال به قدری زیاد شده است که خرید و فروش به شکل سنتی‌ هر روز کمرنگ و کمرنگ‌تر می‌شود.

اگر شما هم صاحب کسب‌وکاری هستید که در آن به روش سنتی کسب درآمد دارید، حتما در ادامه‌ این متن با ما همراه باشید؛ چرا که بقای کسب‌وکار شما به ورود به دنیای دیجیتال گره خورده است. در واقع، عقب‌ماندن از این قافله موجب نابودی و یا کاهش درآمد کسب‌وکارهای زیادی خواهد شد. اسم دروازه‌ی ورود به این دنیای مدرن،درگاه پرداخت است.

تغییر سبک خرید اینترنتی

حقیقت این است که شیوع گسترش کرونا، دسترسی بیشتر به اینترنت و همینطور محبوبیت روزافزون شبکه های اجتماعی موجب شده است تا افراد بیشتری سبک زندگی و خرید کردن خود را به سمت خریدهای اینترنتی پیش ببرند. اگر شما نیز نگاهی به تاریخچه خریدهای خود در یک هفته اخیر داشته باشید، متوجه می‌شوید که بخشی از مایحتاج مورد نیاز شخصی و یا خانواده خود را از طریق اینترنت انجام داده‌اید. خرید اینترنتی موهبتی است که نه‌تنها مشکل بسیاری از خریدارها را حل کرد است، بلکه رونق شگفت‌انگیزی هم به کسب‌وکارها داده است.

تبدیل همه‌ی زنبیل‌های حصیری به سبدهای خرید دیجیتالی

طبق آمارهای رسمی، تعداد خریدهای آنلاین در پنج سال گذشته سیصد درصد رشد داشته. در سال ۲۰۲۱، از هر پنج خریدی که در دنیا انجام شده است، یک خرید به شکل آنلاین صورت گرفته. به علاوه، پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۵، یک‌چهارم خریدهای صورت‌گرفته در تمام دنیا، اینترنتی شود. البته اگر بخواهیم کشورهای صنعتی و پیشرفته را در نظر بگیریم، تفاوت چشم‌گیری به وجود می‌آید. برای مثال، حدود هشتاد درصد از جمعیت آمریکا در حال حاضر آنلاین خرید می‌کنند که آمار واقعا حیرت‌انگیزی است.

شکی نیست که در آینده‌ای نزدیک، کشور ما هم به همین وضعیت خواهد رسید. پس طبیعی است که بگوییم جدا ماندن از قافله‌ی اینترنتی‌کردن فروش، کرکره‌ی کسب‌وکارتان را برای همیشه پایین خواهد کشید.

مزایای خرید اینترنتی

تبدیل کسب و کار سنتی به کسب و کار اینترنتی مزایای دارد که در ادامه بیشتر به آن می‌پردازیم:

تمام کشور مشتری شما می‌شوند: در حال حاضر، تقریبا تمام ایرانی‌ها به اینترنت دسترسی دارند. اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم، ۷۸ میلیون نفر در سال ۹۹ به دنیای وب دسترسی داشته‌اند. این پیام بسیار مهمی را به کسب‌وکارها می‌رساند؛ مشتریان شما دیگر محدود به آدم‌های نزدیک‌تان نیستند. با ساخت درگاه پرداخت و آنلاین کردن کسب‌وکارتان، آدم‌های تمام شهر و کشور و حتی خارج از کشور، می‌توانند مشتری‌های بالقوه‌ی شما باشند.

یک کسب و کار ۲۴ ساعته داشته باشید: علاوه بر گستردگی دسترسی مکانی، که در بالا توضیح دادیم، زمان هم در خرید و فروش نکته‌ی مهمی است. مشتری‌های زیادی تصمیم به خرید می‌گیرند، اما به در بسته‌ی فروشگاه شما می‌خورند و فروشگاه دیگری را انتخاب می‌کنند. یا نیمه‌شب، بی‌خوابی سراغ مشتری آمده و تصمیم به خرید می‌گیرد. در کسب‌وکارهای آنلاین ساعت کاری معنا ندارد و ۲۴ساعته درِ فروشگاه به روی همه‌ی مشتری‌ها باز خواهد بود.

با استخدام نیروی کار کمتر، فروش بیشتری داشته باشید : با اینترنتی‌شدن کسب‌وکارها، نیازی نیست شما همیشه در محل کارتان حضور داشته باشید. اگر در منزل هستید یا در حال انجام بخش دیگری از کسب و کارتان هستید، باز هم می‌توانید به کارتان برسید. کافی است درگاه پرداخت آنلاین برای خود داشته باشید تا هزینه حاصل از فروش‌ بدون هیچ زحمتی به حساب بانکی شما واریز شود.

مخارج خود را کم کنید:تاثیر رشد حیرت‌انگیز خریدهای اینترنتی فقط محدود به موارد بالا نمی‌شود. کم‌شدن وابستگی کسب‌وکارها به محیط‌های فیزیکی، فایده‌ی مهم دیگری هم برای صاحبان آن‌ها خواهد داشت. هرچه این وابستگی کمتر شود، خرج‌ومخارج مربوط به اجاره و مالیات و تعمیرات و دکور و ... هم کمتر خواهد شد.

از کجا باید شروع کرد؟

اگر شما هم صاحب کسب‌وکاری هستید که هنوز فروش خود را اینترنتی نکرده‌اید، حتما به این فکر افتاده‌اید که از کجا باید شروع کرد و قدم اول برای فروش آنلاین چیست. قدم اول برای ورود به این دنیای جدید، انتخاب یک بستر مناسب برای فروش کالا یا خدمات و سپس انتخاب یک درگاه پرداخت برای سایت، پیج یا کانال شما است.

وب‌سایت فروشگاهی: یکی از متداول ترین روش‌های فروش کالا و خدمات در اینترنت، ساخت یک وب سایت فروشگاهی است. با استفاده از یک وبسایت فروشگاهی و اتصال یک درگاه پرداخت مطمئن می‌توانید خیال خود را از بابت دریافت هزینه های فروش آسوده کنید.

شبکه‌های اجتماعی: این روزهای شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام تبدیل به یکی از پرمخاطب ترین ابزارهای فروش کالا و خدمات شده اند. استفاده از لینک پرداخت متصل به درگاه پرداخت می‌تواند به فروش بیشتر این فروشگاه ها و اعتمادسازی در مخاطبان کمک شایان توجهی کند.

درگاه پرداخت در واقع راه امنی است که مشتری را به حساب بانکی‌اش و همچنین به سیستم مالی کشور وصل می‌کند. با این کار، مشتری می‌تواند به راحتی هرچه تمام‌تر کالا یا خدمات شما را به شکل آنلاین بخرد. کافی است مشخصات کارت بانکی‌اش را در درگاه پرداخت شما وارد کند و تمام!

دریافت درگاه به صورت مستقیم و یا دریافت درگاه از شرکت های واسط به چه معنی است؟

دریافت درگاه پرداخت به صورت مستقیم از شرکت‌های های PSP (مانند به پرداخت ملت، آسان پرداخت پرشین و ...) که به عنوان شرکت‌های مجاز در پروسه پرداخت کارتی (الکترونیکی POS) شناخته می‌شوند به معنی دریافت مستقیم درگاه پرداخت و استفاده از خدمات شرکت‌های پرداخت یار مانند زرین پال به معنی دریافت با واسطه‌ی درگاه پرداخت است که در هر دو صورت کاربران درگاه پرداخت مستقیم خواهند داشت.

درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال، با دارابودن مجوزهای لازم و مورد تایید نظام بانکی کشور، به عنوان واسطه بین بانک‌ها و کسب و کار برای دریافت ساده تر درگاه پرداخت عمل می‌کنند. در واقع انتخاب شرکت ارائه دهنده خدمات درگاه پرداخت تنها به خدمات دریافتی بستگی دارد و در هر صورت کاربران به صورت کاملا مستقیم به صفحه پرداخت هدایت شده و پرداخت خود را در کمترین زمان نهایی می‌کنند.

ارائه سرویس‌های متعدد به کسب و کارها مانند لینک پرداخت، درگاه پرداخت اشتراکی، دریافت شماره شبا، پنل کاربری پیشرفته مدیریت تراکنش های مالی، پشتیبانی ۲۴ ساعته برای پیگیری تراکنش های ناموفق کاربران و هرگونه مغایرت‌ها از جمله خدماتی است که کاربران می توانند با انتخاب این درگاه پرداخت از آن بهره مند شوند.

طوری انتخاب کنید که تا آخر عمرتان راضی بمانید

زرین‌پال یکی از درگاه‌های پرداخت بسیار معتبر است که سرویس‌های متنوع زیادی را برای کسب‌وکارهای اینترنتی فراهم کرده. درگاه پرداخت زرین‌پال، با اتصال همزمان به درگاه‌های متنوع و معتبر بانکی، مشتریان و خریداران را به سریع‌ترین و مطمئن‌ترین درگاه بانکی منتقل می‌کند. به علاوه، قابلیت مسیردهی هوشمند در درگاه پرداخت زرین پال باعث شده که درصد تراکنش‌های موفق بسیار بالا باشد.انتخاب زرین پال برای کسب و کارهایی که به دنبال رشد و گسترش پایدار هستند، گام بزرگی است، چرا که این درگاه پرداخت به گونه ای مهندسی شده است تا شما را به رشد و فروش بیشتری برساند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5434717

منبع: مهر

کلیدواژه: پرداخت الکترونیک کسب و کار خرید آنلاین کسب و کار خرید آنلاین گروه خودروسازی سایپا کسب و کارهای اینترنتی میلگرد ساختمان سازی اپلیکیشن موبایل اسباب بازی ایرانی سرگرمی طراحی سایت رژیم غذایی مترو فولاد لیزر خرید اینترنتی درگاه پرداخت داشته باشید کسب وکارها ی اینترنتی کسب و کار زرین پال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۸۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی شکایت از تاکسی‌های اینترنتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مشاور رئیس شورای رقابت گفت: کارگروه اقتصاد دیجیتال شورای رقابت، در این جلسه، شکایات مربوط به میزان کمیسیون رانندگان و هزینه سفر‌ها را بررسی کرد.

به گفته آقای ذوالفقاری، پس از جلسات کارشناسی این کارگروه، نتیجه برای بررسی بیشتر و صدور رای، به صحن شورای رقابت می‌رود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگاری
  • بررسی شکایت از تاکسی‌های اینترنتی
  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی